Çorum
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9393 %0.36
47,1523 %0.01
Ara
Kesin Karar Gündem Göztepe İle Ümraniye Yenişemedi

Göztepe İle Ümraniye Yenişemedi

Göztepe İle Ümraniye Yenişemedi

Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Göztepe ile 0-0 berabere kaldı.

  1. dakikada savunmanın arkasına atılan pasta topla buluşan Mame Diouf, ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Abdulsamed’in müdahalesiyle meşin yuvarlak oyun alanına geri döndü.
  2. dakikada savunmanın müdahale edemediği top Ngalina’nın önünde kaldı. Bu oyuncu topla birlikte ceza sahasına girip sol çaprazdan vuruşunu yaptı. Kaleci Abdulsamed’in kurtarışı sonrasında top tekrar Ngalina’ya çarpı ve auta çıktı.
  3. dakikada ceza sahası içinde savunmanın uzaklaştırmadığı topa kale önünde David Tijanic’in vuruşunda kaleci Abdulsamed’in müdahalesiyle meşin yuvarlak kornere çıktı.
  4. dakikada topla birlikte sağdan cezasına giren Billal Messaoudi, sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak uzak direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Bu sonuçla birlikte Göztepe, ligdeki ilk puanını aldı. Üst lig hedefiyle çıktığı sezonda iki hafta itibarıyla galibiyet alamayan sarı-kırmızılılar lige kötü bir başlangıç yaptı.

Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovi, "Tabii ki biz bu maça kazanmak için geldik. Maça iyi de başladık ve karşılaşmanın kontrolü bizdeydi. Fakat daha sonra hiç beklemediğimiz bazı sakatlıklar yaşadık ve 2 kere sistemi değiştirmek zorunda kaldık. Bu sistem değişikliklerinin ardından oyuna giren oyuncularımızdan bazıları bu sisteme alışık değildi. O yüzden bazı anlarda sıkıntılar yaşadık. Fakat maçın sonuna doğru kazanmak için her şeyi yaptık. Çok fazla fırsatlar yakaladık fakat bunları gole çeviremedik. Bence 0-0 adil bir skordu ve buradan bu şekilde ayrılıyoruz" şeklinde konuştu.

“Aradan Sonra Daha İyi Bir Takım İzleyeceksiniz”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamada, kalitelerini fiziksel anlamda arttırmak istediklerini söyleyerek, “Milli takım arasından sonra daha iyi bir Ümraniyespor izleyeceksiniz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 2. hafta mücadelesinde Ümraniyespor, evinde karşılaştığı Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Berabere kaldıkları için üzgün olduğunu ifade eden Mustafa Er, “İkinci yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Biz yeni bir takım kuruyoruz ve eksiklerimiz var. Özellikle ön tarafta ciddi fiziksel eksiklerimiz var. Ama ben yine de oyuncularımı kutluyorum. Berabere bitmesinin adil olduğunu düşünüyorum. Maçı izleyenlere kaliteli bir karşılaşma izlettik. Göztepe’yi zorladık. Kalitemizi fiziksel anlamda arttırmak istiyoruz. Milli takım arasından sonra daha iyi bir Ümraniyespor izleyeceksiniz. Biraz zamana ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu. (İHA)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *