Çorum
Kapalı
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,6062 %0.16
51,6027 %0.37
Ara
Kesin Karar Gündem Göztepe Üç Maçtır Kazanıyor

Göztepe Üç Maçtır Kazanıyor

Göztepe Üç Maçtır Kazanıyor

Ahlatcı Çorum FK ile aynı ligde yer alan Göztepe, Trendyol 1. Lig'de arka arkaya aldığı 3 galibiyetle puanını 14’e çıkarttı ve beşinci sıraya yükseldi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, lige iyi bir başlangıç yapmasa da son haftalarda aldığı galibiyetlerle yükselişe geçti. Sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı son 3 karşılaşmada önce Manisa FK ve Adanaspor’u 1-0’lık skorla geçerken, son olarak da deplasmanda Boluspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Puanını 14’e çıkartan İzmir temsilcisi, ligde de play-off hattına girerek beşinci sıraya kadar yükseldi.

Boluspor maçından sonra deplasmana gelip desteklerini esirgemeyen taraftara teşekkür eden Teknik Direktör Radomir Kokovic, “Bu bizim arka arkaya üçüncü deplasman galibiyetimiz oldu. Böyle sert bir maçta önemli bir galibiyet aldıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Şu an için heyecanlanacak bir şey yok. Henüz bir şey başarmadık. Biz sezon başında kendimize bir hedef koyduk ve bu hedefe varmak için sürekli olarak sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Ben şu an doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Göztepe, milli aranın ardından Şanlıurfaspor’u konuk edecek. (İHA)

[irp posts="34990" ]

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *