Çorum
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,5016 %0.03
56,3712 %-0.14
Ara
Kesin Karar Gündem ‘Motosikletçiler Plazası Çorum’a Değer Katacak’

‘Motosikletçiler Plazası Çorum’a Değer Katacak’

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, yapımı devam eden Motosikletçiler Plazası’nda incelemelerde bulundu. Esnafla bir araya gelen Kaya, “Esnafımız güçlendikçe Çorum’umuz büyümeye devam edecek” dedi. AK Parti Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum esnafının önemli yatırımlarından biri olan Motosikletçiler Plazası’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Merkezi
Kaynak

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, yapımı devam eden Motosikletçiler Plazası’nda incelemelerde bulundu. Esnafla bir araya gelen Kaya, “Esnafımız güçlendikçe Çorum’umuz büyümeye devam edecek” dedi.
AK Parti Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum esnafının önemli yatırımlarından biri olan Motosikletçiler Plazası’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
S.S. Çorum Barış Kadeş Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından yapımı sürdürülen Motosikletçiler Plazası’nı ziyaret eden Milletvekili Kaya, kooperatif yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaya, incelemeler sırasında yatırımın Çorum esnafına ve kent ekonomisine sağlayacağı katkılara dikkat çekti.


Çorumlu motosikletçi esnafını daha modern, düzenli ve nitelikli çalışma alanlarına kavuşturması hedeflenen Motosikletçiler Plazası’nın, tamamlandığında kentte önemli bir ihtiyaca cevap vermesi bekleniyor.
İnşaat alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Kaya, projenin Çorum açısından değerli bir yatırım olduğunu belirterek, plazanın kente hayırlı olmasını diledi.
Kaya, “Motosikletçiler Plazası Çorum’a değer katacak” ifadelerini kullanırken, esnafın gelişmesinin ve daha iyi şartlarda faaliyet göstermesinin şehir ekonomisine de doğrudan katkı sağlayacağını vurguladı.
“Esnafımız güçlendikçe Çorum’umuz büyümeye devam edecek” diyen Kaya, Çorum esnafının yanında olmaya ve kentte hayata geçirilen yatırımlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.


Milletvekili Oğuzhan Kaya, incelemelerinin ardından esnaf sofrasına da konuk oldu. Esnafla aynı sofrayı paylaşan Kaya, burada gerçekleştirilen sohbet sırasında Çorum esnafının talep ve beklentilerini de dinledi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, esnafın sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Kaya, esnafın kent ekonomisinin temel taşlarından biri olduğunu belirterek, her zaman esnafın yanında olacaklarını ifade etti.
S.S. Çorum Barış Kadeş Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Necmettin Uzun ise, Motosikletçiler Plazası’nın yapım sürecinde kendilerine verilen desteklere dikkat çekti.
Uzun, Çorum Valisi Ali Çalgan ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın başta olmak üzere Çorum esnafı için yapılacak çalışmalarda kendilerinden desteklerini esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.


Çorum esnafının daha modern ve çağdaş çalışma alanlarına kavuşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Uzun, Motosikletçiler Plazası’nın da bu anlayışın önemli bir parçası olduğunu söyledi.

GÜR: KAYA’YA 24 SAAT ULAŞABİLİYORUZ
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür de, Motosikletçiler Plazası’nın yapımında esnafın yanında olan AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya’ya teşekkür etti.


Başkan Gür, Çorum esnafının sorunlarının çözümü ve taleplerinin ilgili mercilere ulaştırılması noktasında Milletvekili Kaya’nın önemli destekler verdiğini söyledi.
Kaya’ya sorun ve talepler konusunda 24 saat ulaşabildiklerini belirten Gür, esnafın yanında olan ve çözüm noktasında destek sunan Milletvekili Kaya’ya teşekkürlerini iletti.
Motosikletçiler Plazası’nın tamamlanmasıyla birlikte motosikletçi esnafının daha modern ve nitelikli iş yerlerine kavuşması hedefleniyor.
Çorum’un ticari hayatına ve esnafına katkı sağlaması beklenen projenin, kentteki iş yeri yatırımlarının yanı sıra esnafın çalışma koşullarının iyileştirilmesine de katkı sunması bekleniyor.


Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerle birlikte, Motosikletçiler Plazası’nın Çorum esnafı açısından taşıdığı önem bir kez daha gündeme gelirken, projenin tamamlanması için çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *