Çorum
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4343 %0.24
47,1614 %0.49
Ara
Kesin Karar Ulusal Hakkari’deki Komandolar Öğrencilerin Mektubuna Duyarsız Kalmadı

Hakkari’deki Komandolar Öğrencilerin Mektubuna Duyarsız Kalmadı


Hakkari’deki Komandolar Öğrencilerin Mektubuna Duyarsız Kalmadı

Adıyaman’da okumaya yeni başlayan birinci sınıftaki depremzede öğrencilerin yazıp gönderdiği destek mektuplarına Hakkari’deki komandolar duyarsız kalmayarak video kliple karşılık verdi.
Ocak ayında Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerin şehit olmasıyla ilgili komandolara moral vermek isteyen Şehit Taha Uluçay K1 Konteyner İlkokulu kentteki ilkokulu birinci sınıf öğrencileri tarafından mektup yazıldı. Okumaya yeni geçen depremzede öğrencilerin mektuplarını alan Hakkari Şemdinli Güzel Konak Jandarma Karakolu Komutanlığına bağlı komandolar, gelen mektuplara karşılık olarak video çekti.
Komandolar videoda, “Yazmış olduğunuz mektuplarınızı aldık ve çok mutlu olduk, hepinizin emeğine ve ellerine sağlık. Geleceğimiz size, vatan bize emanet. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.
Öğrencileriyle birlikte her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirten Sınıf Öğretmeni Zeliha Özcan, “12 Askerimizin şehit olmasının ardından biz de öğrencilerimizle birlikte okuma ve yazmaya yeni geçmiştik. Onlara moral ve motivasyon olsun diye mektup yazmak istedik. Öğrencilerimizde onlara mektup yazdı, devrik cümlelerle, eksik cümlelerle de olsa onları biraz da olsa mutlu etmek istedik ve kendilerine ilettik bunları. Dün bize çok güzel bir şekilde geri dönüşte bulundular bir mesaj gönderdiler. Onları izledik, çok duygulandık ve çok mutlu olduk. Çok teşekkür ediyoruz kendilerine” dedi.
Öğrencilerden Evin Neva Mermer ise “Asker abimize mektup yazdık, onlar da bize geri dönüş yaptılar. Biz onları çok seviyoruz, iyi ki varsınız. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.
Şehit Taha Uluçay K1 Konteyner İlkokulu Müdürü Yusuf Fırat ise “Bu çocuklarımız gibi 7’den 70’e herkesin onların yanında olduğunu hissetmeleri için onlara moral olarak onlara mektup gönderelim dedik. Onlarda mektuplara karşılık teşekkür mahiyetinde bizlere, çocuklarımıza güzel bir video hazırlayarak gönderdiler. Bütün asker ve güvenlik görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Her zaman yanlarındayız” diye konuştu.
Öğrenciler ile öğretmenleri aynı zamanda Adıyaman İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz ve burada görevli askerlere de mektup verdi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *