Çorum
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5377 %0.16
45,5564 %0.26
Ara
Kesin Karar Ulusal İş Yerine Giren Yılanı İtfaiye Grupları Yakalayıp Tabiata Saldı

İş Yerine Giren Yılanı İtfaiye Grupları Yakalayıp Tabiata Saldı


İş Yerine Giren Yılanı İtfaiye Ekipleri Yakalayıp Doğaya Saldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir iş yerine giren 1,5 metre uzunluğundaki yılan, Alaplı İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak doğaya salındı.
Olay ilçeye bağlı Siteler Mahallesi’nde bulunan bir halı yıkama dükkanında yaşandı. İş yerine giren 1,5 metre uzunluğundaki yılan gören iş yeri sahipleri 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden oluşturulan ’yılan timi’ olay yerine giderek yılanı yakalama çalışması başlattı. Yarım saat süren çalışmalarda yılan yakalanarak doğaya bırakıldı.
İtfaiye eri Çetin Güneri, "Yakın zamanda çok ihbar geliyor. İtfaiye müdürlüğü olarak geldik. Halı yıkama fabrikasında yılan olduğu ihbarını aldık. Ekiplerimizle geldik, yılanı aldık. Doğaya bırakacağız. Bozyörük yılanı zehirli değil ama hırçındır. Bu yılanları evimizde gördüğümüzde itfaiyeyi arayalım. Öldürmeyelim, sonuç da o da bir canlı, doğal ortamına bırakacağız" dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *