Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4877 %0.32
45,4566 %-0.27
Ara
Kesin Karar Ulusal İzmir Büyükşehir, Yılda 15 Bin Trafik Levhası Monte Ediyor

İzmir Büyükşehir, Yılda 15 Bin Trafik Levhası Monte Ediyor


İzmir Büyükşehir, Yılda 15 Bin Trafik Levhası Monte Ediyor

Kent içi güvenli ulaşımı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı atölyede trafik levhası üretiyor. Yılda 15 bin levhanın montajı yapılıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaya ve yolcu güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Mürselpaşa Trafik Hizmetleri Yerleşkesi’nde bulunan atölyede, trafik levhası üretimi yapılıyor. İzmir il sınırları içinde, Karayolları sorumluluk alanlarındaki yollar hariç 30 ilçe ve köy yollarına yeni levha takılıyor ya da eskiyenler değiştiriliyor. Yurttaşlar, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarından gelen talepler de değerlendirilerek üretim yapılıyor. Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri ayda bin 250, yılda ise 15 bin levha montajı yapıyor.
Güven: Ön inceleme yapıldıktan sonra montaj kısmı başlamış oluyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden atölye şefi Yasin Güven, “Mürselpaşa’da bulunan atölyemizde hazır aldığımız levhaların yanı sıra trafik işaret levhalarının büyük bir kısmının üretimini gerçekleştiriyoruz. Yapılan ön incelemenin ardından levhaların montajını yapıyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *