Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3901 %0.07
45,6406 %0.21
Ara
Kesin Karar Ulusal Kadıköy’de Kanalizasyon Borusu Patladı... Fışkıran Suyun Metrelerce Yükseldiği Anlar Kamerada

Kadıköy’de Kanalizasyon Borusu Patladı... Fışkıran Suyun Metrelerce Yükseldiği Anlar Kamerada


Kadıköy’de Kanalizasyon Borusu Patladı... Fışkıran Suyun Metrelerce Yükseldiği Anlar Kamerada

Kadıköy’de gece saatlerinde bir sokakta kanalizasyon borusu patladı. Olayın meydana geldiği sokaktaki dükkan zarar görürken vatandaşlar İSKİ ekiplerinin geç gelmesine tepki gösterdi. Patlayan borudan fışkıran suyun metrelerce yükseldiği anlar kameralara yansıdı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Rasimpaşa Mahallesi Celal Muhtar Sokak üzerinde meydana geldi. Sokağın altından geçen su borusunun sızıntı yapmasıyla mahalle sakinleri durumu İSKİ ekiplerine bildirdi. Daha sonra su borusunun patlamasıyla sokaktaki bir dükkanda zarar meydana geldi. Ekiplerin çağrıdan yaklaşık 2 saat sonra geldiğini belirten mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi.

Zarar gören dükkanda çalışan Ziya Balkan, "Saat 21.00 civarlarında su sızıntısı yapmaya başladı. Biz o sırada İSKİ’yi aradık. Hemen geleceklerini söylediler. Ama gelen giden olmadı. Sonra su patladı ve dükkanıma zarar verdi. Maalesef saat 00.30 civarında geldiler. Çok merak ediyorum acaba çok mu uzaktan geldiler, yetkililer işini mi yapmıyor? 15 gündür buradan su sızıyor. 15 gündür biz söylüyoruz. Herhalde basınçtan dolayı patlama oldu. Çevreye zarar verdi. Dükkanıma, iş yerime zarar verdi. İçerisi su doldu, iş yerimi kapattım. Saatlerce kapalı kaldı. Sonra temizleyip çıktım ama maalesef neden kimse görevini yapmıyor? Ben sadece bunu merak ediyorum." dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *