Çorum
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3086 %0,25
48,9796 %0,46
Ara
Kesin Karar Ulusal Kahramanmaraşlı Depremzede: “Hayalimizdeki Bir Mesken, Bu türlü Bir Mesken Alamazdık”

Kahramanmaraşlı Depremzede: “Hayalimizdeki Bir Mesken, Bu türlü Bir Mesken Alamazdık”


Kahramanmaraşlı Depremzede: “Hayalimizdeki Bir Ev, Böyle Bir Ev Alamazdık”

Kahramanmaraş’ta Baykar tarafından yapılan ve teslim edilen deprem konutuna yerleşen vatandaş, “Hayalimizdeki bir ev ve böyle bir ev alamazdık” dedi.
Depremin yaralarını sarmak için Kahramanmaraş’ta Baykar tarafından inşa edilen 303 konut, sahiplerini bulmaya başladı. Yeni evlerini teslim alan bir çift, heyecanla temizlik yaparak yerleşim hazırlıklarına başladı.
Kısa sürede taşınacaklarını ifade eden çift, mutlu olduklarını dile getirerek, “Bu ev bizim için yeni bir başlangıç oldu. Bundan iyisi Şam’da kayısı” dedi.
Modern ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeken konutlar, depremzedelerin güvenli bir yaşam alanına kavuşmasını sağlıyor. Bölgedeki bu önemli proje, depremzedelere umut olmaya devam ediyor.
Fatih ve Gülay Kahveci çifti, teslim aldıkları Baykar konutlarındaki evde temizlik yapıyor. Kısa sürede taşınacaklarını söyleyen çift Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’a teşekkür etti.
Gülay Kahveci, “Ben çok umutsuzdum orta hasarlıydı evimiz hak sahipliğini takip ediyorduk ve sonradan bize de ev çıktığını öğrendim. Çok sevindim, hüzünlendim bir an önce evimize gelmek istiyorum abonelerimizi aldık ve şuan temizlik yapıyoruz. Allah razı olsun devletimizi başımızdan eksik etmesin Cumhurbaşkanımıza Allah uzun ömür versin” dedi.
Fatih Kahveci ise, “Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun depremzedeleri ev sahibi yapıyor. Selçuk Bayraktar’dan da Allah razı olsun bugün de evimize geldik aboneleri aldık temizlik yapıyoruz. Evimiz çok güzel bundan iyisi Şam’da kaysı mı derler öyle. Hayalimizdeki bir ev ve böyle bir ev alamazdık” dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *