Çorum
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5327 %0.13
45,4815 %0.07
Ara
Kesin Karar Ulusal Kahramanmaraş’ta Şehit Çocuklarına Vefa Programı Düzenlendi

Kahramanmaraş’ta Şehit Çocuklarına Vefa Programı Düzenlendi

Kahramanmaraş’ta Şehit Çocuklarına Vefa Programı Düzenlendi

Kahramanmaraş’ta şehit aileleri ve evlatlarına yönelik şehit çocuklarına vefa programı düzenlendi.
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’nin ev sahipliğinde şehit çocuklarına vefa programı gerçekleştirildi.
Şehit evlatları ve aileleri için düzenlenen programda konuşan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, “Şehitlerimizin aileleri ve değerli çocukları bizlere 85 milyonun emanetidir. Biz bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanımızın nezdinde bizlere verdiği yetki ile sizlerin her türlü sorunlarını ve ihtiyaçlarını büyük bir zevk ve gayretle yapmaya devam edeceğiz. Kapımız ve gönlümüz şehitlerimizin emanetlerine sonuna kadar açık. Şehitlerimiz, bu vatan için canlarını feda ettiler. Bunun ne denli büyük bir fedakârlık olduğunu biliyoruz. Bunun karşılığı hiçbir şekilde ödenmez. Buradan kıymetli yavrularımıza sesleniyorum, lütfen çok çalışın, kendinizi geliştirin çünkü bu vatanının geleceği siz kıymetli çocuklarımıza emanet. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, değerli ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.
Şehitlerin aileleri ve çocukları ise organizasyon için Vali Mükerrem Ünlüer’e, eşi Dr. Selma Ünlüer’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.









KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *