Çorum
Az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,2365 %0.13
47,0816 %0.32
Ara
Kesin Karar Gündem Kargı’dan Recep Gür’e Destek

Kargı’dan Recep Gür’e Destek

Kargı’dan Recep Gür’e Destek

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür’e 8 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Birlik Başkanlığı seçimleri öncesi destek açıklamasında bulunan esnaf odaları arasına Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı da eklendi.

Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Orhan Camcı, oda yöneticileriyle yaptığı istişareler sonucu ÇESOB’un Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Birlik Başkanı Recep Gür’ü destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

ÇESOB Başkanı Recep Gür’ün Birliği layıkıyla temsil ettiğini kaydeden Orhan Camcı, aldıkları bu kararın esnaf camiasına hayırlı olmasını temenni ederek, Recep Gür’e Birlik Başkanlığı seçimlerinde ise başarılar diledi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür de, kendisini destekleme kararı alan Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Orhan Camcı ve Oda yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Gür ayrıca, bugüne kadar kendisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Kurul’un tüm esnaf ve sanatkar camiasına hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Gür’e Kargı ziyaretinde daha önce kendisine destek açıklamasında bulunan Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin ve oda yöneticilerinin yanı sıra Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek ile Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun da eşlik etti.

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *