Çorum
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,5860 %-0.48
47,7946 %-0.42
Ara
Kesin Karar Ulusal Konyaaltı’nda Minik Patilere Sıcak Yuva

Konyaaltı’nda Minik Patilere Sıcak Yuva


Konyaaltı’nda Minik Patilere Sıcak Yuva

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, barınaktaki kedi ve köpeklerin üşümemesi için elektrikli ısıtıcılarla barınma alanlarını sıcak tutuyor.
Konyaaltı Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, can dostlara umut olmaya devam ediyor. Merkezde tedavi gören patili dostlar için soğuk hava şartlarına karşı koruma sağlamak amacıyla kaldıkları odalara elektrikli ısıtıcılar yerleştirildi. Merkezde tedavi edilen ve sahiplendirilene kadar misafir edilen patili dostlar, düzenli bakımları yapılarak soğuktan korunuyor.

"Aracınızı çalıştırmadan önce motor kaputuna hafifçe vurun"
Konyaaltı Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Nilay Dalkıran, rehabilitasyon merkezinin en büyük önceliğinin hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağlamak olduğunu belirterek, "Soğuk havaların gelmesiyle bakımevimizde tam zamanlı ısıtıcılarımızı devreye aldık ve halıflekslerle minik dostlarımız için sıcak bir ortam oluşturduk. Mevzuatta yapılan değişiklikler nedeniyle artık köpeklerimizi taburcu edemiyor, sahiplendirilene kadar misafir ediyoruz" dedi. Tüm hayvan severleri bakımevini ziyaret etmeye ve sevimli dostları sahiplenmeye davet eden Dalkıran, özellikle kış aylarında vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak, "Soğuk havalarda kediler sıcak bir yer arayışıyla araç motorlarına sığınabiliyor. Bu yüzden lütfen aracınızı çalıştırmadan önce motor kaputuna hafifçe vurun veya korna çalarak minik dostlarımızı uyarmayı ihmal etmeyin" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *