Çorum
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7187 %0.02
50,1832 %-0.12
Ara

Sivasspor Maçı Kayıp Mı?

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Takımımız Arca Çorum FK zorlu deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı ve 17.haftayı beşinci sırada tamamladı. Şimdi gözümüz mabedimizdeki Sakaryaspor maçında!

Takımımızı izlediğimde şunu düşünüyorum: Biz her takımdan gol yiyebiliriz! Çünkü savunma hattında hem çok eksiğimiz var hem de yerlerine devşirme futbolcular ile oynuyoruz. Devşirme oyuncular ile bu kadar oluyor demek istemiyorum ama gerçekler de ortada. Savunmamız korkunç derecede aksıyor, fark etmemek mümkün değil. Sivasspor maçında da kaleye ilk gelen şut gol oldu. Sehiç’te mi problem var yoksa defans ile uyum sorunu mu yaşanıyor anlayamıyorum ama takımın aksıyan yeri kesinlikle defans! Tabii kulübeden oyuna girip oyunu değiştirecek oyuncumuz da çok az. Devre arası gelecek oyuncular ile orayı da çok güçlendirmemiz şart.

Pazar 16’da O Stat Dolacak!

Sakaryaspor bizden alt seviye bir takım ama tabii ki ama yine de zorlu bir rakip zorlu bir maç olacak. O yüzden rakibi küçümsemeden kendimize odaklanıp yolumuza bakmalıyız. Devre arasına kadar kalan Sakaryaspor ve Erzurumspor maçlarımızda minimum hasar ile kendimiz devre arasına atmalıyız. Devre arası gelecek takviyeler ile şampiyonluğa yürüyeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *