Çorum
Parçalı az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,7086 %0.17
47,4348 %-0.19
Ara
Kesin Karar Ulusal Meyyit Bulunan Kayıp Kırgız Bayanın Cenazesi Ülkesine Gönderildi

Meyyit Bulunan Kayıp Kırgız Bayanın Cenazesi Ülkesine Gönderildi

Ölü Bulunan Kayıp Kırgız Kadının Cenazesi Ülkesine Gönderildi

Antalya’da 3 aydır kayıp olarak aranan ve cesedi Serik ilçesinde bir arazide gömülü halde bulunan Kırgızistan uyruklu kadının cenazesi ülkesine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Kırgızistan’dan bir süre önce Antalya’ya gelen Damira Kozhogulova’ya (51) ulaşamayan yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kozhogulova’nın bulunması için çalışma başlattı. Ekipler, Kırgız kadının cep telefonunun en son sinyal verdiği adresi belirledi. Cinayet ihtimali üzerinde yoğunlaşan ekipler, şüpheli gördükleri kişileri takibe aldı. Damira Kozhogulova’nın telefon görüşmeleri ve HTS kayıtlarını inceleyen ekipler, Kırgız kadının son olarak M.Y. ile görüştüğünü, ardından da M.Y.’nin tanıştırdığı E.B.’nin Serik ilçesine bağlı Karadayı Mahallesi’ndeki evine gittiğini belirledi. Polis ekipleri, M.Y. ve E.B.’yi düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. E.B.’nin yer göstermesi sonucu polis nezaretinde yapılan kazıda Damira Kozhogulova’nın cansız bedeni bulundu.
E.B., ifadesinde Damira Kozhogulova ile alkol aldıklarını, sabah kalktığında ise kadını yatakta hareketsiz bulduğunu öne sürdü. Kozhogulova’nın öldüğünü anlayınca paniğe kapıldığını ileri süren E.B., daha sonra kadının cesedini evinin yakınındaki araziye gömdüğünü söyledi. Ceset, savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şüphelilerden E.B. tutuklanırken, M.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Adli tıpta otopsi işlemleri tamamlanan Kzhogulova’nın cenazesini özel bir cenaze firması aracılığıyla teslim alan kızı Gulzada Kadyrzhan, cenazeyi havayoluyla Kırgızistan’a götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.











KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *