Çorum
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,1901 %0.22
47,1146 %0.08
Ara
Kesin Karar Ulusal Muavinin Feci Ölümündeki Tartışmanın Malatya’da Başladığı Ortaya Çıktı

Muavinin Feci Ölümündeki Tartışmanın Malatya’da Başladığı Ortaya Çıktı

Muavinin Feci Ölümündeki Tartışmanın Malatya’da Başladığı Ortaya Çıktı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklanırken, tartışmanın Malatya’da başladığını ve Ergani’de devam ettiği öğrenildi.
Olay, dün sabah saatlerinde Ergani Şehirlerarası Otogarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bursa-Diyarbakır seferi yapan 34 SD 3321 plakalı otobüs şoförü S.İ. ile muavini Abbas İşler ile henüz bilinmeyen bir nedenle mola verdikleri Malatya’da tartıştı. Tartışmadan sonra İşler’in olayı akrabalarına bildirmesi üzerine tartışma Ergani otogarında devam etti.
Burada olay kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. S.İ., içinde yolcu bulunan otobüsü hareket ettirdi. Olay yerini terk etmeye çalışan İşler ise otobüsün önüne geçerek durdurmaya çalıştı. Şoför S.İ. hareket etmeye devam ederken, muavin otobüs altında kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, İşler’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Şoför tutuklandı
Şoför S.İ., muavini İşler’i ezdikten sonra durmayıp Ergani çıkışında uygulama noktasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Önce emniyete, işlemlerinin ardından bu sabah Ergani Adliyesi’ne götürülen S.İ., tutuklanarak cezaevine gönderildi.









KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *