
Çorumlular efsane futbolcu Nicolas Anelka’ya sevgi gösterilerinde bulundu.
Trendyol 1’inci ligde mücadele eden temsilcimiz Ahlatcı Çorum FK’nin rakiplerinden Ümraniyespor’un yönetici kadrosunda bulunan Fransız futbolcu Anelka, Çorum’a geldi.
Ligin 22’nci haftasında Ahlatcı Çorum FK ile Ümraniyespor’u karşı karşıya getiren maç için İstanbul’dan Çorum’a gelen Anelka, Çorumlu futbolseverlerin büyük ilgisi ile karşılaştı.
İstanbul ekibinin ocak ayında CEO olarak görevlendirdiği 44 yaşındaki Anelka maçı protokol tribününden takip ederken, taraftarın gözü de üzerindeydi.
Taraftarın fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmeyen Anelka birçok Çorumlu futbolsever ile fotoğraf çekildi.
Sahasından yenilgi ile ayrılan Kırmızı-Siyahlı taraftarlar Anelka’yı görmenin mutluluğu ile teselli oldu.
Avrupa futbolunun önde gelen takımlarından Arsenal, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Paris Saint Germain, Real Madrid ve ülkemimizde de 2004-2007 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giyen Fransız oyuncu milli takımında da 41 maçta görev aldı.
Kariyerinde toplam 603 resmi maça çıkan Anelka bu maçlarda 186 gole imza attı.
[gallery link="file" size="medium" ids="150484,150485,150486,150487,150488,150489,150490,150491"]