Çorum
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3514 %0,36
49,0262 %0,56
Ara
Kesin Karar Siyaset Osmancık’ta Başkan Adaylarının Vaat Yarışı

Osmancık’ta Başkan Adaylarının Vaat Yarışı

Osmancık’ta Başkan Adaylarının Vaat Yarışı

Osmancık’ta AK Parti ve MHP’nin belediye başkan adayları, emekliler için içme suyuna indirim açıklamaları gündem oldu.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala siyaset sahnesi hareketlenmeye devam ediyor. Osmancık’ta AK Parti ve MHP’nin adayları emekliler için suya indirim müjdelerini peş peşe açıkladı.

İLK AÇIKLAMA GELGÖR

Osmancık Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, emekliler için içme suyuna yüzde 40 indirim yaptıklarını açıkladı. Gelgör, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Emeklilerimize müjde, içme suyunda yüzde 40 indirim yaptık. Emeklilerimizin zor günler geçirdiği bu dönemde yanlarında olmak, emekli vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla içme suyunda yüzde 40 indirim yaptık. MHP grup önergesi olarak Mart ayı oturumunda görüşülen emekli indirimi Belediye Meclisimizce onaylandı. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

AK PARTİ’DEN KARŞI TEKLİF GECİKMEDİ

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun ise göreve seçilmesi halinde emeklilerin içme suyu için ücret ödemeyeceğini söyledi. Kurşun, “Emeklilerimize müjde, göreve geldiğimizde emeklilerimizden su ücreti alınmayacak” şeklinde konuştu.

MUHABİR: Zahide Yasemin Özden
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *