Çorum
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5327 %0.13
45,4815 %0.07
Ara
Kesin Karar Ulusal Pendik’te Çakarlı Minibüs Şoförüne 6 Bin 439 TL Ceza

Pendik’te Çakarlı Minibüs Şoförüne 6 Bin 439 TL Ceza


Pendik’te Çakarlı Minibüs Sürücüsüne 6 Bin 439 TL Ceza

Pendik’te minibüs sürücüsü, tartıştığı bir sürücünün otomobilinin kaputuna yatarak aracın ilerlemesini engelledi. Olay yerine gelen ve minibüste usulsüz çakar-siren tertibatı bulunduğunu tespit eden polis ekipleri tarafından sürücüye 6 bin 439 TL ceza kesildi.
İddiaya göre, minibüs sürücüsü A.A. ile otomobil sürücüsü arasında yolda tartışma yaşandı. Minibüs sürücüsü tartıştığı sürücünün otomobilinin önünü keserek durdurdu. Minibüsten inen A.A, otomobilin kaputunun üzerine yatarak aracın gitmesini engelledi. Otomobil içerisinde bulunan kadın yolcu da o anları korku ile kayda aldı. Bir süre sonra otomobilin olay yerinden ayrılmasıyla tartışma sonlandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis tarafından yapılan incelemede minibüste usulsüz çakar-siren tertibatı bulunduğu tespit edildi. Araç sürücüsü A.A. gözaltına alındı.
A.A.’ya ’yetkisiz çakar siren tertibatı bulundurmak’ maddesinden dolayı 6 bin 439 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şahsın kullanmış olduğu çakar-siren tertibatları araçtan söktürüldü.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *