Çorum
Az bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3197 %0,23
48,8110 %0,44
Ara
Kesin Karar Gündem ‘Sakin Olun ve Desteğe Devam Edin’

‘Sakin Olun ve Desteğe Devam Edin’

‘Sakin Olun ve Desteğe Devam Edin’

Çorum FK’nin golcü oyuncusu Sinan Kurumuş ve başarılı orta saha oyuncusu Atakan Cangöz taraftardan ricada bulundu.

Çorum FK’nin golcü oyuncusu Sinan Kurumuş şampiyonluk sözü verirken, orta saha oyuncusu Atakan Cangöz de taraftardan desteğe devam etmelerini istedi.

24’üncü hafta erteleme maçında sahasında Afyonspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik iki puan kaybeden Çorum FK’de üzüntü hakim.

Futbolcular da kaybedilen puanın üzüntüsünü yaşarken bir yandan da taraftara umut aşılamaya çalışıyor.

Çorum FK’nin başarılı oyuncuları Sinan Kurumuş ve Atakan Cangöz de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile hem camiaya moral vermeye çalışıyor hem de şampiyonluğa olan inançlarını vurguluyor.

Oyuna sonradan dahil olup 90’ıncı dakikada beraberliği getiren golü kaydeden Sinan maç ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bugün kaybettiğimiz iki puan için çok üzgünüz. Sizleri mutlu etmek, sevindirmek isterdik ama lütfen sakin olun. Desteğinize çok ihtiyacımız var. Kalan son 12 final maçına çok iyi hazırlanacağız. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. 12 maçlık yolculukta her türlü zorluklar çıkacaktır ama biz her türlü zorluğu aşacak kaliteye ve bir futbol kulübüne sahibiz. Şampiyonluk sizler gibi bizler için de çok kıymetli. Bugün kazandığımız bir puan bizi şampiyon da yapabilir. Bunu ligin sonunda hep beraber göreceğiz. Çok iyi bir kulübü temsil ettiğimizi biliyoruz. Bizlerden neler istediğinizi de biliyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Sizlerin bir kardeşi ağabeyi olarak sizlerden ricam sakin kalın ve bizi desteklemeye devam edin. Söz veriyorum size o kupa buraya şehre gelecek.

Başarılı orta saha oyuncusu Atakan Cangöz ise “Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin” diyerek başladığı açıklamasında “Birlik, beraberliğimiz devam ederek yola devam. Liderliği bırakmadan ligin sonuna kadar savaşacağız. O kupa bu şehre gelecek” dedi.

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *