Çorum
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5370 %0.14
45,4560 %0.04
Ara
Kesin Karar Ulusal Samsun, Beyaz Gelinliğini Giydi

Samsun, Beyaz Gelinliğini Giydi


Samsun, Beyaz Gelinliğini Giydi

SAMSUN (İHA) – Gece saatlerinden itibaren kar yağışının etkili olduğu Samsun’da şehir merkezi ve birçok ile yağan karın etkisi ile beyaza büründü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) günlerdir yaptığı uyarılar sonucunda Samsun’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı şehir merkezi ve birçok ilçeyi beyaz gelinliği ile kapladı. Sabah gündelik hayatlarına başlamak için evden çıkan vatandaşlar, bembeyaz bir Samsun’a uyandı. Merkez ilçelerde eğitime ara verilmezken işe ve okula gitmeye çalışan vatandaşlar zorluk yaşadı.
Kar yüksek kesimlerde sahil ve alçak kesimlere göre daha etkili olurken, uzun süredir bekledikleri karı gören vatandaşlar, çok güzel bir manzaranın olduğunu, bu kar yağışını günlerdir beklediklerini, kar yağacağını bildiklerini ancak bu kadar etkili olacağını bilemediklerini söylediler.
MGM’den edinilen bilgiye göre Sibirya’dan gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle Samsun ve çevrelerindeki kar yağışının birkaç gün daha devam edeceği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *