Çorum
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5411 %0.16
45,4906 %0.12
Ara
Kesin Karar Ulusal Samsun Kent Hastanesinde Fiziki Gerçekleşme Yüzde 90

Samsun Kent Hastanesinde Fiziki Gerçekleşme Yüzde 90

Samsun Şehir Hastanesinde Fiziki Gerçekleşme Yüzde 90

‘Sağlık Bakanlığının öz kaynaklarıyla yapılan Türkiye’nin en büyük şehir hastanesi’ olma özelliğini taşıyan Samsun Şehir Hastanesinde fiziki gerçekleşme yüzde 90’a ulaştı. Bin 103 yatak kapasiteli Şehir Hastanesinin bu yılın ilk yarısında hizmete girmesi planlanıyor.

Vali Tavlı inşaatı inceledi
Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Şehir Hastanesi inşaatını ziyaret etti. Dev hastane inşaatını detaylı bir şekilde gezen Vali Tavlı, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Ziyarette Vali Tavlı’ya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras da eşlik etti.

Samsun Şehir Hastanesi
Kaba inşaatı tamamlanan ve fiziki gerçekleşmesi yüzde 90’a ulaşan Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Hastanede genel tedavi üniteleri dışında onkoloji hastanesi, son teknoloji tetkik cihazlarıyla donatılmış bir nükleer tıp merkezi, kalp damar cerrahi ve göğüs merkezi, genetik hastalıkların tedavi sürecinin yönetileceği genetik hastalıklar merkezi, üreme yardımcı tedavi merkezi, organ ve doku nakli merkezi, inme merkezi, yanık merkezi, 40 ameliyathane ve 1 hibrit ameliyathaneyi de bulunduracak. 234 bin 371 metrekare arsa alanı ve 68 bin 990 metrekare oturum alanı olan hastanenin 2024 yılının ilk yarısında tamamlanması hedefleniyor.















KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *