Çorum
Kapalı
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9288 %0.17
50,5783 %-0.19
Ara
Kesin Karar Ulusal Samsun Polisinden Şehit Çocuğuna Unutulmaz Sürpriz

Samsun Polisinden Şehit Çocuğuna Unutulmaz Sürpriz


Samsun Polisinden Şehit Çocuğuna Unutulmaz Sürpriz

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı bahar döneminin ilk gününde şehit çocuğunu evinden alarak kortej eşliğinde okula bıraktı.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kimlik kontrolü yaparken ’dur’ ihtarına uymayan zanlının açtığı ateşle yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 31 yaşında şehit olan polis memuru Atakan Arslan’ın kızı Eylül Asel’e Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri unutulmaz bir sürpriz yaptı. Ekipler, Eylül Asel’i polis araçları ve Yunus ekipleri ile evinde alarak okula bıraktı.
Emniyetten yapılan açıklamada, "Şehidimiz Polis Memuru Atakan Arslan’ın emaneti Eylül Asel kızımızı 2024-2025 eğitim öğretim yılı bahar döneminin ilk gününde, Yunus ekiplerimizle evinden alarak kortej eşliğinde öğrenim gördüğü okuluna bıraktık. Tüm şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet dileriz. Ayrıca 2024-2025 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz" denildi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *