Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4861 %0.31
45,4600 %-0.26
Ara
Kesin Karar Ulusal Silivri’de 22 Yıldır Atıl Durumda Olan Cadde Hizmete Tekrar Açıldı

Silivri’de 22 Yıldır Atıl Durumda Olan Cadde Hizmete Tekrar Açıldı


Silivri’de 22 Yıldır Atıl Durumda Olan Cadde Hizmete Yeniden Açıldı

Silivri Belediyesi, Selimpaşa Mahallesinde 22 yıldır atıl durumda caddenin asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak yeniden hizmete açtı.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa 201. Cadde’deki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt serimi öncesinde zemine 804 ton plentmiks temel malzeme serimi gerçekleştirildi. 500 metre uzunluğundaki yola toplamda 970 ton asfalt dökümü yapıldı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Balcıoğlu, "Selimpaşa 201. Caddedeyiz, ana cadde olarak kullanılan ve yaklaşık 22 yıldır atıl durumda olan bu caddeye ekiplerimizle birlikte sıcak asfalt serimini gerçekleştirdik ve modern bir görünüme kavuşturduk. Bundan sonra, söz verdiğimiz gibi, Silivri’mizin her mahallesinde hiçbir şekilde ulaşılamayan yol bırakmayacağız, ulaşılmayan cadde bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *