Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4861 %0.31
45,4600 %-0.26
Ara
Kesin Karar Ulusal Sivas’ta Karın Tadını Çocuklar Çıkardı

Sivas’ta Karın Tadını Çocuklar Çıkardı


Sivas’ta Karın Tadını Çocuklar Çıkardı

Sivas’ta çocuklar yağan karın tadını çıkardı. Sokaklara akın eden çocukların bir kısmı karda kayarken bir kısmı top oynayarak tatilin keyfini çıkardı.
Sivas’ta aralıklarla etkili olan kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. Hafta sonu tatilini fırsat bilen çocuklar, bu durumu eğlenceye çevirdi. Kimi çocuklar karda kayak yaparken, kimileri de kartopu oynayarak doyasıya eğlendi. Çocukların kar sevincine aileleri de eşlik ederken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

"Karda kayınca üzüntüm gitti"
Kayak yapmayı sevdiğini söyleyen Osman Hulusi Tütüncü, "Kışın ve karın en sevdiğim yanı kayak yapmaktır. Kayak yaparken eğleniyorum. Arkadaşlarımla birlikte kartopu savaşı yapıyorum. Bugün kar tatili olduğu için bu fırsatı değerlendirmek istedim. Okulların tatil olmasına üzüldüm ama karda kayınca üzüntüm gitti" dedi.
Karın tadını çıkaran bir diğer çocuk Halil Asaf Bulut ise, "Burada çok eğleniyoruz. Kar yağdığı için çok mutluyuz. Babamla birlikte karın içinde top oynuyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *