Çorum
Kapalı
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,5056 %0.22
51,9274 %-0.28
Ara
Kesin Karar Siyaset ‘Bir Vida Bile Sıkılmadan Ciddi Paralar Alınıyor’

‘Bir Vida Bile Sıkılmadan Ciddi Paralar Alınıyor’

Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Osman Savurgan, araç muayene istasyonu TÜVTÜRK’teki fiyat artışına tepki göstererek, “Hiçbir katma değer üretilmeden ve bir vida bile sıkılmadan halkımızdan ciddi paralar alınmaktadır.” dedi.

2025 yılında 2 bin 620 TL. olan araç muayene ücretinin 2026 yılından itibaren yüzde 25 artış yapılarak 3 bin 288 TL.’ye yükseltildiğini hatırlatan Osman Savurgan, “Egzoz emisyon ölçüm ücretini de eklediğimizde vatandaşın ödediği rakam 3 bin 800 TL.’ye çıkmaktadır. Bu da yetmezmiş gibi yanında nakit bulunduramayan vatandaşlarımızdan kredi kartı üzerinden yüzde 4 daha fazla ödeme alınmaktadır.” diye konuştu.
TÜVTÜRK Çorum İstasyonu önünde bir açıklama yapan Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Osman Savurgan, “Vatandaşlarımız bütün araç bakımlarını sanayide yaptırmasına rağmen TÜVTÜRK istasyonlarına sadece bir imza için geliyor. TÜİK verilerine göre Çorum’da yaklaşık 223 bin araç bulunduğunu düşündüğümüzde, araç muayene istasyonuna toplam 900 milyon TL. gibi ciddi bir rakam ödenmektedir. Saadet Partisi Çorum Teşkilatı olarak, milletimizin cebinden çıkan bu kadar paraların, kimin cebine gittiğini soruyoruz.” ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *