Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4877 %0.32
45,4566 %-0.27
Ara
Kesin Karar Ulusal Tadilattaki Bankanın İskelesi Çöktü, Facianın Eşiğinden Dönüldü

Tadilattaki Bankanın İskelesi Çöktü, Facianın Eşiğinden Dönüldü


Tadilattaki Bankanın İskelesi Çöktü, Facianın Eşiğinden Dönüldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tadilattaki bankanın iskelesinin çökmesi sonucu meydana gelen olayda facianın eşiğinden dönüldü. Çöken iskele yolcu indirmekte olan bir minibüse zarar verirken olay anında kaldırım ve yolun boş olması faciayı önledi.
Antalya Caddesi üzerinde bulunan ve uzun süredir tadilat nedeniyle kapalı olan Ziraat Bankası’nın önünde bulunan iskele sabah saatlerinde büyük bir gürültü ile devrildi. İskele demirleri kaldırım ve yolun bir bölümüne yıkılırken, demirlerden bazıları durakta yolcu indiren Salih Emek’in kullandığı 07 J 2246 plakalı minibüsünün üzerine düşerek zarar verdi. Minibüste bulunan yolcular olayda zarar görmezken, yoldan geçmekte olan bir genç kızında demirlerin minibüsün üzerine düşmesi sayesinde ölümden döndüğü belirtildi.
Kaldırım ve yolun tek şeridi işçilerin devrilen iskeleyi söküp kaldırmalarının ardından araç ve yaya trafiğine açılırken, bankadaki tadilatın tamamlanması nedeniyle iskelenin sökülmeye başladığı, bir bölümü sökülen iskelenin kalan bölümünün sabah saatlerindeki rüzgarla birlikte devrildiği bildirildi.

“Neye uğradığımızı şaşırdık”
İskele demirleri kullandığı aracın üzerine devrilen Salih Emek, Çolaklı’dan aldığı yolcuları Manavgat şehir merkezine getirdiğini belirterek, “Yolculardan 3 tanesi Antalya Caddesinde indiği sırada bir anda büyük bir gürültü oldu ve iskele demirleri devrildi. Demirlerden bazıları minibüsün üzerine düştü. Bu sırada kaldırımda yürüyen genç kız demirlerin minibüsün üzerinde kalması sayesinde ölümden döndü. Allahtan yolculara da bir zarar gelmedi. Sadece araçta zarar var” dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *