Çorum
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,7015 %0.02
47,2204 %1.43
Ara
Kesin Karar Ulusal Tekirdağ’da Ahmet Selçuk İlkan Rüzgarı Esti

Tekirdağ’da Ahmet Selçuk İlkan Rüzgarı Esti


Tekirdağ’da Ahmet Selçuk İlkan Rüzgarı Esti

Tekirdağ Uluslararası 58’inci Kiraz Festivali’nde 4 gün boyunca yapılacak olan gece konserlerinde ilk sahne alan isim Ahmet Selçuk İlkan oldu. İlkan, yazdığı şiirlerinden bestelenen onlarda şarkıyı, Tekirdağlılarla birlikte söyledi.
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 58’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin ilk gece konserinde sahne alan isim Ahmet Selçuk İlkan oldu. Yazdığı şiirlerin hikayelerini anlatan ve bu şiirlerden bestelenen şarkıları kendisini dinlemeye gelen binlerce Tekirdağlı ile birlikte söyleyen İlkan, Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a teşekkür etti.
Gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Ahmet Selçuk İlkan’a teşekkür ederek çiçek ve Tekirdağ’ın yöresel lezzeti Tekirdağ Kirazı takdim etti.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *