Çorum
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,0261 %0.07
47,0639 %0.35
Ara
Kesin Karar Ulusal Top Bizdeydi Ama Bir Şey Yapamadık

Top Bizdeydi Ama Bir Şey Yapamadık

Trendyol 1.ligin 38.haftasında herhangi bir iddiası olmadan ve sezon boyunca kadroda önemli rollere sahip birçok oyuncudan yoksun olarak İstanbulspor’a rakip olan Kırmızı-Siyahlılar maçtan 3-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Can Güçer’in takımı bu maçta topa %57 ile sahip olsa da iddialı rakibi karşısında varlık gösteremedi.

Uzatmalar ile birlikte 97 dakika süren maçta, top 59 dakika oyunda kaldı. Bu 59 dakikanın %57’sinde topa sahip olan Kırmızı-Siyahlılar rakip kaleye altı isabetli şut attı. Bir topu da direkten dönen Kırmızı-Siyahlılar 1,12’lik gol beklentisinden skor üretmeyi başaramadı.

Sekiz isabetli şut atan İstanbulspor ise 2,0’lık gol beklentisinden üç gol çıkardı.

İki takımın da birer net fırsattan yararlanamadığı maçta, Kırmızı-Siyahlılar %87’lik başarı pas yüzdesi ile maçı tamamlarken, rakip ise %83’te kaldı.

Kırmızı-Siyahlıların 23 ortadan 7’sinde isabet sağladığı maçta, Sarı-Siyahlılar ise 11 ortada üç isabet buldu.

Osman Zeki Korkmaz’ın takımı tam 41 kez Çorum FK ceza sahasında top ile buluşmayı başarırken, Can Güçer’in takımı ise 19’da kaldı.

Kırmızı-Siyahlılar; 38 kez ikili mücadele kazanırken, İstanbulspor ise 32 kez bunu başardı. Top kapma, hava topu kazanma ve çalım istatistikleri birbirine çok yakın olan iki takımdan daha çok pas arası yapan ekip ise 16’ya 6 ile İstanbulspor oldu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *