Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3767 %0.04
45,5943 %0.11
Ara
Kesin Karar Manşet Trendyol 1. Lig’de Küme Düşen Takım Belli Oldu

Trendyol 1. Lig’de Küme Düşen Takım Belli Oldu

Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında Manisa FK, MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenerek ve puanını 41 yükselterek Adanaspor'un küme düşmesini kesinleştirdi. Bu maçtan çıkacak her sonuçta küme düşmesi resmen de kesinleşecek olan Adanaspor matematiksel olarak da şansını tamamen bitirmiş oldu.

Adanaspor kalan üç maçını kazansa dahi ligde kalma umutlarını kaybetti.

Kırmızı-Siyahlılar, Adanaspor’a ligin ilk yarısındaki maçta 2-0’lık üstünlük sağlamış, Çorum’daki maçta ise sahadan 1-1’lik eşitlik ile ayrılmıştı.

Kulüpten Küme Düşme Açıklaması

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un yönetim kurulu, teknik direktör Hakan Keleş ile ekibi olmak üzere bazı oyuncularla, alacaklarına karşılık anlaşmanın sağlandığı ve yolların ayrıldığı bildirdi.

Turuncu-Beyazlı ekibin yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, göreve geldikleri ilk günden itibaren birçok zorluğu bilerek kulübü devraldıkları belirtildi.

Adanaspor camiasını yeniden ayağa kaldırmak için birçok adımlar atarak tüm Adana'yı aynı arma etrafında topladıkları ve Adanaspor'un ligdeki puan durumunu gözetmeksizin bu kulübün başına geçtikleri anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Yönetimimiz ile birlikte Adanaspor'u üst sıralara taşımak adına onlarca futbolcu ile görüşüp transferler yaptık. Gelinen bu noktada yapmış olduğumuz transferler bizleri ligde tutmayı başaramamıştır. Birçok taraftarımız gibi bizler de küme düştüğümüz için derin bir üzüntü içindeyiz. Sosyal medyada yer alan haberler bu zorlu süreçte ne yazık ki hem bizleri hem de futbolcularımızı derinden üzmüştür. Bazı gazetecilerin kulübümüz hakkında yapmış olduğu açıklamalar ise tüm Adana halkına ve kulübümüze zarar vermektedir. Mali sorunlar sadece Adanaspor'umuzun değil tüm Anadolu kulüplerinin derin bir yarasıdır. Maaş ödemelerini geciktirdiğimiz dönemler oldu. Yaşanan bu sorunları gidermek için gece gündüz çalışmaya devam etmekteyiz. Başta eski teknik direktörümüz Hakan Keleş ve ekibi olmak üzere bazı oyuncularımızla alacaklarına karşılık iki taraflı anlaşma sağlanmış ve yollarımız ayrılmıştır.

“2.Lig İçin Transferler Çalışmalarına Başladık”

Adanaspor yönetimi olarak, 2. Lig için transfer görüşmelerinin geçen hafta itibarıyla başlandığı kaydedilen açıklamada, "Mevcuttaki yabancı oyuncularımız ve sözleşmesi biten tüm oyuncularımızla birlikte masaya oturup anlaşmalar yapılmaktadır. Adanaspor yönetimi olarak, işlerimizin başında olduğumuzu ve 2. Lig'de şampiyon olacağımızı tüm Adanaspor camiasına bildiririz" ifadesi kullanıldı.

“Kabullenmek Gerçekten Zor”

Adanaspor'un kulüp başkanı Ergin Göleli ise yaptığı açıklamada "Adanaspor, büyük bir camia, güçlü bir taraftar gücü ve her zaman ayağa kalkmayı bilen bir kulüp. Bu zorlu süreç de geçecek, hep birlikte yeniden yola koyulacağız. Hepinizin desteğiyle, daha iyi günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Bugün belki zor bir gün, ama yarın yeniden başlayacağız, daha güçlü, daha umutlu. Hep birlikte, Adanaspor için daha parlak bir geleceği inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *