Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4877 %0.32
45,4566 %-0.27
Ara
Kesin Karar Ulusal Türkiye’nin Kabusu Buldan Şebekesi Yargılanmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin Kabusu Buldan Şebekesi Yargılanmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin Kabusu Buldan Şebekesi Yargılanmaya Devam Ediyor

Türkiye’de farklı yollarla birçok insanı dolandıran, ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun yargı süreci devam ediyor. Bugün gerçekleşen mahkemede 1 tutuklama kararı daha çıkarken dava tekrardan ertelendi.
Türkiye’nin birçok ilinde insanları araç alım satımında ve evrak imzalama işlemleri sırasında dolandıran ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen çetenin yargı süreci devam ediyor. 2024 yılına kadar tespit edilen 130’a yakın mağdur, suçluların yakalanması için internet ortamında bir araya gelmeye devam ediyor. Şebekenin daha önce Antalya, İzmir, Manisa, Kocaeli ve Balıkesir gibi birçok ilde vatandaşları dolandırdığı ortaya çıkmıştı. Buldan Şebekesi mağdurları Denizli Adliyesi önünde bir araya gelerek tek dosyada birleşen mahkemeleri için tek tek başından geçen olayları anlatmaya devam ediyor. Şebeke mağdurları, ‘Buldan Şebekesi’ adlı çetenin bir an önce çökertilmesi için seslendi.
Şebeke mağdurları bugün görülen mahkemede bir kişinin daha tutuklama kararını çıkartmaya yardımcı oldu. Mahkemeye, tutuklu olarak yargılanan Ersin Köylü ve Ümit Yangöz SEGBİS üzerinden bağlanırken, Uğur Saltıker ile Rıza Ersoy mahkemeye polis eşliğinde getirildi. Ayrıca, şebeke içerisinde bulunan Arzu B. için tutuklama kararı çıkartıldı. Mahkemede 59 mağdur, 27 sanık yargılaması devam ediyor.
Bir sonraki mahkeme ise 5 Nisan 2024 Cuma gününe ertelendi.







KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *