Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5407 %0.13
45,3948 %-0.14
Ara
Kesin Karar Ulusal Wings For Life World Run 2024 İçin Geri Sayım Başladı

Wings For Life World Run 2024 İçin Geri Sayım Başladı

Wings For Life World Run 2024 İçin Geri Sayım Başladı

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan koşu etkinliği Wings for Life World Run bu yıl 11. kez gerçekleşecek. 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan iyilik koşusuna 100 gün kaldı.
Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak amacıyla düzenlenen Wings for Life World Run 2024 için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıl 165 ülkede gerçekleşen ve 92 milletten 161 bin 892 koşucunun bir araya geldiği Wings for Life World Run’ın Türkiye ayağı bu yıl 5 Mayıs Pazar günü İstanbul Kuruçeşme’de 2 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşecek. Ankara, Isparta, Bursa, İzmir ve Mersin’de ise yerel koşu grupları ile fiziksel koşular düzenlenecek. adidas Runners iş birliği ile 5 Mayıs gününe kadar, farklı tarihlerde İstanbul’un farklı lokasyonlarında Wings For Life World Run antrenman koşuları düzenlenecek. İlk antrenman koşusu 25 Ocak Perşembe günü İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek.
Wings for Life World Run 2024’e App Run uygulaması üzerinden de katılım sağlanabiliyor. Katılımcılar hedeflerini, kendilerini ve sanal yakalama aracının uzaklığını uygulama üzerinden belirterek koşu mesafeleri ve sürelerini kendileri yönetebilecek.
Philips Sports Headphones iş birliğiyle düzenlenen Wings for Life World Run’a 25 Ocak tarihine kadar kaydolan koşucular +1 davetiye hakkı kazanacak. Davetiye ile katılan katılımcılar, Wings for Life World Run mobil uygulama sayesinde istedikleri yerden koşuya katılabilecek.
Önde gelen spor markası adidas ile yapılan iş birliğinin bir parçası olarak kaydolan koşucular nerede ve nasıl koşmayı seçerlerse seçsin lisanslı Wings for Life World Run tişörtüne sahip olacak.
Etkinlik ile ilgili detaylar, katılım bilgisi ve kayıt bilgileri wingsforlifeworldrun.com/tr adresinden ulaşılabilecek.







KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *