Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,5432 %-0.55
47,6731 %-0.62
Ara
Kesin Karar Ulusal Yolları Kayak Pistine Çevirip Doyasıya Eğlendiler

Yolları Kayak Pistine Çevirip Doyasıya Eğlendiler


Yolları Kayak Pistine Çevirip Doyasıya Eğlendiler

Karabük’te etkili olan kar yağışı ile birlikte buz tutan yolları kayak pistine çeviren çocuklar ve gençler kar keyfini doyasıya yaşadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından Karabük’te öğle saatlerinden itibaren devam eden kar yağışı, akşam saatlerinde yerini soğuk havaya bıraktı. Soğuk hava nedeniyle Karabük ve Safranbolu ilçesinde yollar buz tuttu. 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi ile Safranbolu Barış Mahallesi’nde kar yağışının tadını çıkarmak isteyen çocuklar ve gençler soluğu dışarıda aldı. Mahalle arasındaki yolları kayak pistine çeviren çocukların kızak, naylon, plastik bidon ve poşetleri kayak malzemesi olarak kullanması renkli görüntüler oluşturdu. Hızını alamayanların duvarlara çarptığı anlar ise kameralara yansıdı.
18 yaşındaki Mustafa Alkarabaş, Emek Mahallesi’nden kaymak için Barış Mahallesi’ne geldiklerini belirterek, eğlendiklerini söyledi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *