Çorum
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,8672 %0.04
46,9895 %0.22
Ara
Kesin Karar Gündem Boluspor, Evinde Galibiyet Peşinde

Boluspor, Evinde Galibiyet Peşinde

Boluspor, Evinde Galibiyet Peşinde

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 12. haftasında evinde ağırlayacağı Sakaryaspor müsabakasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, “4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, bu seriye inşallah Sakarya maçında da devam ederiz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 12. haftasında evinde Sakaryaspor'u konuk edecek Boluspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Boluspor Karaçayır Tesisleri’nde Teknik Direktör Yalçın Koşukavak gözetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma, antrenman maçı, taktik ve şut çalışmaları gerçekleştirildi. Kırmızı beyazlılar, 12 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda Sakaryaspor’u ağırlayacak. Bolu ekibi, bu karşılaşmadan 3 puan almayı hedefliyor.

“HER HAFTA KAZANMAK İÇİN PLANLAR YAPIYORUZ”

Sakarya maçından 3 puan almak istediklerini belirten kırmızı-beyazlı takımın Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “3 haftadır ligde kaybetmiyoruz. Bir de kupa maçı oynadık. 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, bu seriye inşallah Sakarya maçında da devam ederiz. Ligin ilk yarısı için hiç puan hesabı yapmıyoruz. İhtiyacımız olanla uğraşıyoruz. Deplasmandan kazanabilirdik. Biz daha galibiyete yakındık, kazanamadık. Her hafta kazanmak için planlar yapıyoruz” dedi.

“POZİSYONA GİRİYORUZ, SKOR YAPAMIYORUZ”

Pozisyona girdiklerini ancak skor elde edemediklerini belirten Koşukavak, “1. Lig yıllardır böyle, çok favorisi olmayan maçlar var. Kadro kalitesi yüksek olan takımlar fark oluşturuyor. Oyuncu kalitesi üzerinden oynanan bir oyun var ligde. Takım oyunlarını çok göremiyoruz. Üçüncü bölgede biraz daha efektif olmamız gerekiyor. Orada bir problemimiz var. Pozisyona giriyoruz, skor yapamıyoruz. İnşallah yapacağız bundan sonraki maçlarda” ifadelerini kullandı.

“GENÇ OYUNCULARI İYİ BULMADIM”

Ziraat Türkiye Kupası’nda gençlere şans veren Yalçın Koşukavak, “Genç oyuncuları iyi bulmadım. Beceri olarak bazı yetenekleri var ama iyi bulmadım. Oyuncular bu seviyede oynayacak standartlarda değiller. Alt yapıdan biraz daha donanımlı olmaları gerekiyor. Ama özverililer ben onları A takımla antrenmanlara çıkarmaya başladım. 1. Lig atletik parametrelerine uygun hale getirmeye çalışıyoruz” dedi.

KAYNAK: AA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *