Çorum
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5403 %0.16
45,4844 %0.11
Ara
Kesin Karar Gündem Çorum FK, Seyirci Sayısında İlk 5’te

Çorum FK, Seyirci Sayısında İlk 5’te

Çorum FK, Seyirci Sayısında İlk 5’te

Ahlatcı Çorum FK ile Iğdır FK arasında oynanan maç 8. haftanın en çok seyirciye sahip 5. maçı oldu.

Trendyol 1.ligde 8. hafta geride kaldı. Toplamda 18 bin 814 seyircinin izlediği karşılaşmalarda zirvede Amedspor - Esenler Erokspor maçı yer alırken dipte ise Karagümrük - Sakaryaspor karşılaşması bulundu.

Ahlatcı Çorum FK ile Iğdır FK arasında 4 Ekim Cuma günü saat 20’de oynanan maçı 2 bin 792 biletli seyirci izlerken, bu sayı ile Kırmızı-Siyahlılar 8. hafta maçlarında 5. sırada yer aldı.

Maç Antalya’da Olmasına Rağmen Zirvede Yer Aldı

Sahasındaki bakım çalışmaları nedeni ile Esenler Erokspor maçını Antalya’da oynayan Amedspor, buna rağmen tribüne topladığı 3 bin 810 seyirci ile zirvede yer aldı.

Amedspor’u 3 bin 731 seyirci ile Erzurumspor - Boluspor, 3 bin 415 seyirci ile Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor, 2 bin 839 seyirci ile de Ankaragücü - Adanaspor karşılaşması takip etti.

Beş Maçta Toplam 2 Bin 200 Seyirci

Diğer beş maçtaki az sayıda seyirci sayısının toplamı ise Ahlatcı Çorum FK ile Iğdır FK arasında oynanan seyirci sayısına ulaşmayı başaramadı.

Ligde haftanın en az seyircili oynanan maçı Karagümrük - Sakaryaspor oldu. Bu maçta tribünlerde yalnızca 183 biletli seyirci yer aldı.

MUHABİR: Sümeyra Özdoğan
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *